PREMIUM: bok- och videopaket

Öka dina chanser att bli gravid inom 3 mĂ„nader & upptĂ€ck hur lĂ€tt du kan förbĂ€ttra din fertilitet.

❀KOM IGÅNG NU >>

 

Hej, jag heter Carin och hjÀlper par att bli gravida med zonterapi.

Är du trött pĂ„ att höra ”Bara du slappnar av sĂ„ kommer du att bli gravid”? Du har försökt att fĂ„ barn utan att lyckas. Du har gjort utredningar och behandlingar som inte har hjĂ€lpt. Alla andra fĂ„r barn, men inte du. Du undrar om du nĂ„gonsin kommer att kunna fĂ„ ett barn. Det Ă€r inte ditt fel.

Ofrivillig barnlöshet Àr ett vÀxande problem. Av alla par som försöker fÄ barn Àr det 10-15 procent som inte lyckas inom ett Är. Och med stigande Älder ökar risken för att ha svÄrt att bli gravid.

En metod som har hjĂ€lpt andra att bli gravid – du kan ocksĂ„ bli hjĂ€lpt

KÀnner du igen det hÀr problemet? Jag har lösningen.

Öka dina chanser att bli gravid inom tre mĂ„nader Ă€r en enkel metod som pĂ„ naturlig vĂ€g ökar dina chanser att bli gravid, och som har hjĂ€lpt andra att bli gravida.

FörestÀll dig lyckan nÀr graviditetstestet Àntligen visar att du Àr gravid. NÀr du kan lÀgga din hand pÄ din mage och veta att dÀr inne vÀxer ett nytt liv, i dig. Ditt barn.

”Hej Carin! Efter 7,5 Ă„rs vĂ€ntan har nu Ă€ntligen stickan visat pĂ„ plus och jag Ă€r gravid!!! Vi Ă€r sĂ„ lyckliga och jag kan knappt förstĂ„ att det Ă€r sant. Vi gav varandra behandling ca 2 ggr/vecka pĂ„ de punkter du rekommenderade. Jag tror att zonterapin Ă€r en starkt bidragande orsak till att jag nu blivit gravid i kombination med att jag tagit det lugnare denna höst vilket ocksĂ„ zonterapin bidragit till. Varma hĂ€lsningar Ingrid”

Som zonterapeut har jag hjÀlpt flera par att bli gravida. I premium-sjÀlvhjÀlpsguiden sÄ delar jag för första gÄngen med mig av den fulla kunskapen sÄ att du ocksÄ kan bli gravid precis som Ingrid hÀr ovan, frÄn Göteborg, 34 Är. Och som Eva i Stockholm, 38 Är, och som Linda 36 Är och Camilla 37 Är, bÄda i Linköping.

Som privatperson har jag ocksÄ erfarenhet av barnlöshet. Jag har sjÀlv gÄtt igenom 5 Ärs barnlöshet och en rad olika behandlingar innan jag Àntligen blev gravid.

Metoden i premium-sjÀlvhjÀlpsguiden bygger pÄ zonterapi. Zonterapi Àr en flera tusen Är gammal metod som funnits i olika kulturer, i Kina, hos de gamla egyptierna och hos indianerna.

Hur du kan bli gravid med metoden

Med premium-sjÀlvhjÀlpsguiden sÄ:

 • FörbĂ€ttrar du din och din partners fertilitet vilket ökar dina chanser att bli gravid.
 • Balanserar du dina hormoner sĂ„ att du fĂ„r en normallĂ„ng menscykel.
 • Det blir lĂ€ttare för dig att bli gravid.
 • Du blir av med dina mensbesvĂ€r.
 • Stimulerar du din Ă€gglossning sĂ„ att du har chans att bli gravid varje mĂ„nad.

Danmarks-studien

För att se om zonterapi har nÄgon effekt pÄ infertilitet genomfördes en studie i Danmark pÄ 61 kvinnor som fick zonterapi-behandlingar. Dessa kvinnor hade försökt att bli gravida under 2 Är och hade inga tidigare barn. Resultat:

 • 15% av kvinnorna blev gravida inom sex mĂ„nader efter att ha pĂ„börjat behandling.
 • 77% av de som upplevde menstruationsbesvĂ€r blev betydligt mycket bĂ€ttre, och en majoritet blev helt av med besvĂ€ren.

Kvinnorna fick 16 behandlingar under en 7-8 mÄnaders period, inledningsvis tvÄ gÄnger i veckan under 4 veckor och sedan tvÄ behandlingar inför varje Àgglossning.

Plymouth-studien

En annan studie pÄ en fertilitetsklinik pÄ Derriford Hospital, i Plymouth, Storbritannien pÄ 26 kvinnor med utebliven Àgglossning, visade att:

 • 42% fick Ă€gglossning genom behandling med zonterapi
 • 15% blev gravida med zonterapi.

Kvinnorna fick 8 zonterapibehandlingar under 10 veckor.

Personliga erfarenheter

Marie och Ida provade egen-behandling. HÀr berÀttar de hur det gick.

”Hej Carin! Jag har mĂ€rkt att min menscykel blivit lĂ€ngre sedan jag började med behandlingen för ca 3 mĂ„nader sedan och för en vecka sedan gjorde jag ett graviditetstest som var positivt! Det kĂ€nns fantastiskt roligt att jag lyckades bli gravid pĂ„ naturlig vĂ€g. Jag har behandlat mig en gĂ„ng i veckan, nĂ„gon enstaka gĂ„ng har det blivit tvĂ„ gĂ„nger per vecka. … ett stort tack Carin! Varma hĂ€lsningar frĂ„n Marie”

”Hej Carin! Jag testade detta att massera dessa punkter pĂ„ fötterna, mĂ€rkte inte sĂ„ mycket skillnad först men sen visade det sig att jag fick Ă€gglossning redan pĂ„ dag 8 i min mens cykel.. Å det var rejĂ€l Ă€gglossning. Hade samlag pĂ„ kvĂ€llen sen, nĂ€sta mens kom aldrig. Tog ett grav test som visade positivt… SĂ„ underbar kĂ€nsla att det verkligen hade lyckats.. Är övertygad om att det var zonterapin som hjĂ€lpte mig. Är sĂ„ glad att detta hjĂ€lpte mig Ă„ att man kunde göra det pĂ„ sig sjĂ€lv. Med vĂ€nlig hĂ€lsning, Ida”

❀KOM IGÅNG NU >>

 

DET HÄR FÅR DU I DITT PAKET

 

đŸŽžïž Video-kurs i 6 avsnitt

Du fÄr en video-kurs i 6 avsnitt dÀr jag visar var pÄ foten de 22 speciella zonterapi-punkterna vid barnlöshet finns.

UpptÀck hur lÀtt du kan förbÀttra din fertilitet.

Jag visar dig ocksÄ hur du behandlar varje punkt. Det hÀr gör att du lÀtt kan hitta punkterna pÄ fötterna och massera dem.

 

📖 Boken: Behandla din barnlöshet pĂ„ egen hand

Hur du kan öka dina chanser att fÄ barn genom att behandla dig sjÀlv och din partner med zonterapi

I boken hittar du de 9 omrÄden som du behandlar vid barnlöshet och alla de punkter som hör till de omrÄdena.

För varje omrÄde fÄr du ocksÄ veta pÄ vilket sÀtt behandlingen kan hjÀlpa dig att bli gravid.

 

📝 Behandlingsguide

En praktisk Behandlingsguide med tips och rÄd och en steg-för-steg instruktion för hur du gör nÀr du ska göra en behandling.

Det hÀr gör att det Àr enkelt för dig att göra en behandling, och du och din partner kan behandla varandra om ni vill, och pÄ sÄ sÀtt öka dina chanser att bli gravid.

 

💝 Bonus-material

Jag kan visa dig hur du kan förstÀrka din behandling sÄ att du har Ànnu större chans att bli gravid. Du kan trycka pÄ punkter pÄ benen. Det Àr en form av akupressur, dÀr du kombinerar zonterapi och meridianterapi. Och det finns tre punkter pÄ benen som kan höja din fertilitet.

Jag vill ge den kunskapen till dig som en bonus nÀr du satsar pÄ att investera i paketet.

 • Bonusbok: FörstĂ€rk din barnlöshetsbehandling med tre extra punkter
 • Bonusvideo: dĂ€r jag visar hur du hittar de tre punkterna pĂ„ benen och hur du behandlar dem.
 • Behandlingsblad: som tydligt visar de tre punkterna pĂ„ benen.

Du fÄr ditt bonusmaterial samtidigt som du köper premium-sjÀlvhjÀlpsguiden.

 

Allt material – alltid med dig

Du fÄr tillgÄng till allt detta material online.

 • Du kan lĂ€sa boken och behandlingsguiden pĂ„ din mobil, dator eller surfplatta nĂ€r det passar dig.
 • Du kan titta pĂ„ avsnitten i videokursen nĂ€r du sjĂ€lv vill, pĂ„ din surfplatta, dator eller i din mobil.

Och din partner kan göra det ocksÄ nÀr det passar honom.

 

Prova under 60 dagar innan du bestÀmmer dig

Du har 60 dagars prova pÄ med 100% pengarna-tillbaka garanti. Du fÄr tillgÄng till allt material, böcker, guider och videos. Om du upplever att detta paket inte lever upp till dina förvÀntningar sÄ skickar du bara ett e-mail till mig och du fÄr alla dina pengar tillbaka.

 

Du fĂ„r privat coaching – begrĂ€nsat antal platser

Jag vill att du ska fÄ de bÀsta förutsÀttningarna för att lyckas med behandlingarna. Jag vill verkligen att du ska lyckas bli gravid.

DÀrför ger jag dig privat coaching via e-mail, dÀr jag kan ge dig hjÀlp och svara pÄ dina frÄgor (antalet platser Àr begrÀnsat).

 

PREMIUM: bok- och videopaket

Öka dina chanser att bli gravid inom 3 mĂ„nader & upptĂ€ck hur lĂ€tt du kan förbĂ€ttra din fertilitet.

❀KOM IGÅNG NU >>

 

Kram Carin

 

P.S. Den hÀr metoden bygger pÄ min erfarenhet av att hjÀlpa par att bli gravida med zonterapi. Zonterapi har bevisats öka dina chanser att bli gravid, och stimulera din Àgglossning. TvÄ olika studier har visat att du har 15% chans att bli gravid med hjÀlp av zonterapi.

P.P.S. Du köper riskfritt med vÄr 60 dagars prova pÄ med 100% pengarna tillbaka garanti.

P.P.P.S. Öka dina chanser att bli gravid inom 3 mĂ„nader & upptĂ€ck hur lĂ€tt du kan förbĂ€ttra din fertilitet.