Helgkurs för par

Helgkurs för par: ”Hur du och din partner kan lära er att behandla varandra för att få barn

En workshop för dig och din partner där ni får lära er att behandla varandra med zonterapi för att behandla er barnlöshet.

Genom den här helgkursen kommer ni drastiskt att öka chanserna för er att bli gravida och få barn. Samtidigt får ni en helg där ni kommer varandra närmare.

Det kan kännas påfrestande när vänner och bekanta börjar att få barn runt omkring er, medan ni försöker och försöker utan att det lyckas för er. Tankarna poppar upp. ”Varför får inte vi barn när andra får det?” ”Vad är det för fel på oss?” ”Vi som skulle vara så bra föräldrar.”

Att gå igenom utredningar och olika medicinska behandlingar för att hitta orsaken och lösningen till just er barnlöshet är också påfrestande. Du pendlar mellan hopp och förtvivlan. ”Hur lång tid ska det ta?” ”Kommer det att lyckas?” ”Kommer vi att få barn någon gång?”

Vad du  och din partner ska göra om ni vill ta kontroll över er behandling mot barnlöshet

När ni går den här kursen får ni ett kraftfullt verktyg för att komma tillrätta med er barnlöshet. Ni slipper känna er hjälplösa och ni slipper att oroa er och undra hur ni någonsin ska kunna få barn.

Zonterapi är en effektiv behandling mot barnlöshet och många par blir hjälpta. Genom zonterapi behandlar du olika organ i kroppen samtidigt som hormonerna kommer i balans.

Även när orsaken till din barnlöshet är okänd och du har flera misslyckade IVF:er bakom dig, så kan zonterapi vara en utväg för dig ur din barnlöshet.

När ni lär er de punkter som ni kan massera på varandras fötter för att behandla barnlöshet så får ni möjligheten att kunna behandla varandra när som helst, och hur ofta ni själva vill.

Ni slipper att gå på behandling hos en terapeut och passa tider och liknande. Istället så kan ni mysa hemma i soffan och behandla varandra med skön fotmassage. Då får ni samtidigt en stund av närhet tillsammans.

Att massera zonterapipunkterna är avkopplande och du kommer ned i varv, både när du masserar din partners fötter, och när du får dina egna fötter masserade av din partner.

Hur du vet mer om helgkursen för att behandla barnlöshet

Under kursen kommer du att lära dig de punkter som du kan använda för att behandla din partner, och ni får själva prova att behandla varandra.

Du kommer också att lära dig vad de punkterna har för funktion i kroppen och på vilket sätt massage av dem kan hjälpa er att få barn.

På det här sätter kommer ni att kunna behandla varandra med zonterapi och drastiskt öka chanserna för er att bli gravida och få barn.

Du går kursen under en helg, lördag till söndag. Vi börjar kl.11 på lördagen och håller på fram till kl.15. Sedan finns det tid för er att gå på stan, vila och ta en middag på kvällen. På söndagen startar vi kl.10 och slutar kl.15.

Du kommer att få kursmaterial och fika under kursen, medan lunch äter vi ute till egen kostnad. Kursen hålls centralt i Linköping.

Övernattning ordnar ni själva, antingen på hotell eller vandrarhem. Här får du tips på övernatttningsalternativ.

Pris för kursen är 2.400 kr/person, d.v.s. 4.800 kr/par.

Här klickar du för att ladda ner och skriva ut detaljerna kring vad som händer när du går helgkursen.

Vad du ska göra nu för att öka chanserna för er att bli gravida och få barn

>> Skicka ett e-mail till mig nu på carin@zonterapibarnloshet.se om du vill ge dig själv chansen att få barn genom en sådan här helg. I mailet anmäler du dig och din partner genom att skriva namn, adress och telefonnummer.

Det finns bara ett fåtal platser på kursen.