Tjänster

Tjänster du kan ta hjälp av för att behandla din barnlöshet

Nu har du möjlighet att ta hjälp av all den erfarenhet som jag har fått genom åren för att behandla din barnlöshet. Genom att använda dig av de här resurserna har du stor chans att behandla din barnlöshet och bli gravid.

Gratisguide: Hur du kan massera tre punkter på fötterna för att öka chansen att bli gravid

En enkel självhjälpsguide för hur du kan behandla din barnlöshet genom att massera tre punkter på fötterna. Den har jag gjort för dig så att du kan prova en ny väg ur din barnlöshet. Fyll i rutan till höger för att få den här självhjälpsguiden helt gratis.

Vill du veta mer? Läs om självhjälpsguiden för att behandla din barnlöshet här.

Paketet: Öka dina chanser att bli gravid inom 3 månader

”Öka dina chanser att bli gravid inom 3 månader” är ett paket för att rejält öka dina chanser att bli gravid. Med det här paketet kan du och din partner behandla varandra i alla de nio områden som är kopplade till barnlöshet.

Det hjälper dig att hitta en ny väg ur din barnlsöhet och du slipper känna dig frustrerad och utan några alternativ. Läs mer här om hur du kan öka dina chanser att bli gravid inom 3 månader .

Hur du och din partner kan lära er att behandla varandra för att få barn

En workshop för dig och din partner där ni får lära er att behandla varandra med zonterapi.

Genom den här helgkursen kommer ni drastiskt att öka chanserna för er att bli gravida och få barn. Samtidigt får ni en helg där ni kommer varandra närmare.

Läs om kursen här om du är intresserad av att ge dig chansen att få barn genom en sådan här helg.

Du kan få zonterapibehandling mot din barnlöshet av mig

När du får zonterapibehandling av mig som erfaren zonterapeut så får du en behandling mot din barnlöshet som är anpassad för just dig.

Har du möjlighet att komma till min mottagning i Linköping? Då kan du få zonterapibehandlingar av mig för att du ska bli gravid. Jag tar emot på onsdagar och i vissa fall på helgen.

Läs här om hur du får behandling av mig för att öka dina chanser att bli gravid.