Behandling

Hur du kan fÄ behandling av mig för att öka dina chanser att bli gravid

NÀr du fÄr zonterapibehandling av en erfaren zonterapeut sÄ fÄr din kropp en ordentlig genomgÄng. Din kropp balanseras och sjÀlvlÀkningen startar.

Genom zonterapin sÄ fÄr de punkter som Àr kopplade till din fertilitet stimulans. PÄ sÄ sÀtt ökar chanserna för dig att bli gravid.

Även nĂ€r du inte vet orsaken till dina svĂ„righeter att fĂ„ barn, sĂ„ kan zonterapi vara en effektiv behandling. Det Ă€r för att hela din kropp behandlas.

NÀr jag behandlar dig sÄ gÄr jag igenom alla de punkterna som kan ha betydelse för din möjlighet att bli gravid och fÄ barn. Det handlar dÄ om dina hormoner, dina reproduktiva organ, ditt immunförsvar, din stressnivÄ m.m. Det Àr ett komplext system dÀr olika delar pÄverkar varandra. Genom zonterapin ser jag din kropp som en helhet.

Jag har haft mÄnga par som försökt fÄ barn i mÄnga Är utan att lyckas. De har gÄtt pÄ utredningar utan att hitta nÄgon orsak och de har försökt med olika behandlingar som t.ex. hormonbehandlingar, IVF, akupunktur, kinesiologi och förÀndringar av kosten.

Flera av paren har blivit hjÀlpta av mig och har fÄtt barn. Det Àr verkligen hÀrligt.

Du kan ocksÄ fÄ behandling av mig, pÄ vardagar eller som en helgupplevelse

Ifall du har möjlighet att komma till min mottagning pÄ Snickaregatan 48 i Linköping sÄ kan jag ge dig zonterapibehandlingar för att hjÀlpa dig att bli gravid.

Jag tar normalt emot dig pÄ onsdagar. Vill du istÀllet komma pÄ helgen sÄ kan det ordnas i vissa fall.

Jag har haft par som kommit lördag-söndag och som sovit över pÄ hotell i Linköping och gjort en trevlig wekeend-upplevelse av det hela. De har dÄ fÄtt behandlingar av mig lördag och söndag.

Priser för zonterapibehandling

Onsdagar: 600 kr per behandling

Helg och andra dagar efter överenskommelse: 1.050 kr per behandling

HÀr fÄr du tips pÄ övernatttningsalternativ.

>> För att boka behandling som ökar dina chanser att bli gravid, maila mig pÄ carin@zonterapibarnloshet.se eller ring 0702-19 43 16.