Behandling

Hur du kan få behandling av mig för att öka dina chanser att bli gravid

När du får zonterapibehandling av en erfaren zonterapeut så får din kropp en ordentlig genomgång. Din kropp balanseras och självläkningen startar.

Genom zonterapin så får de punkter som är kopplade till din fertilitet stimulans. På så sätt ökar chanserna för dig att bli gravid.

Även när du inte vet orsaken till dina svårigheter att få barn, så kan zonterapi vara en effektiv behandling. Det är för att hela din kropp behandlas.

När jag behandlar dig så går jag igenom alla de punkterna som kan ha betydelse för din möjlighet att bli gravid och få barn. Det handlar då om dina hormoner, dina reproduktiva organ, ditt immunförsvar, din stressnivå m.m. Det är ett komplext system där olika delar påverkar varandra. Genom zonterapin ser jag din kropp som en helhet.

Jag har haft många par som försökt få barn i många år utan att lyckas. De har gått på utredningar utan att hitta någon orsak och de har försökt med olika behandlingar som t.ex. hormonbehandlingar, IVF, akupunktur, kinesiologi och förändringar av kosten.

Flera av paren har blivit hjälpta av mig och har fått barn. Det är verkligen härligt.

Du kan också få behandling av mig, på vardagar eller som en helgupplevelse

Ifall du har möjlighet att komma till min mottagning på Snickaregatan 48 i Linköping så kan jag ge dig zonterapibehandlingar för att hjälpa dig att bli gravid.

Jag tar normalt emot dig på onsdagar. Vill du istället komma på helgen så kan det ordnas i vissa fall.

Jag har haft par som kommit lördag-söndag och som sovit över på hotell i Linköping och gjort en trevlig wekeend-upplevelse av det hela. De har då fått behandlingar av mig lördag och söndag.

Priser för zonterapibehandling

Onsdagar: 600 kr per behandling

Helg och andra dagar efter överenskommelse: 1.050 kr per behandling

Här får du tips på övernatttningsalternativ.

>> För att boka behandling som ökar dina chanser att bli gravid, maila mig på carin@zonterapibarnloshet.se eller ring 0702-19 43 16.